Potisk triček i jiných částí oděvu

Firem nabízejících potisky všeho možného ať už vašimi vlastními návrhy nebo výběrem z jejich nabídky je značné množství. Jak ale vybrat kvalitní potisk, který vydrží bez problémů praní a nošení, nepopraská, neoloupe se či nevybledne? Určitě nic nepokazíte, budete-li potištěný oděv prát i žehlit naruby. Je více technologií, které se používají v závislosti na složitosti motivu a přání zákazníka.dvě trička s potiskem ranní kávy

  • Sítotisk – je nejstarší a zároveň stále nejpoužívanější metodou. Přes šablonu (síto) se protlačuje barva přímo na textil a každá se nanáší zvlášť. Výhodou je stálost barev i dlouhá životnost potisku. Nevýhodou možnost volby pouze určitého počtu barev. Většinou se využívá na velké série převážně reklamního charakteru.
  • Digitální potisk – na textil lze natisknout jakýkoli motiv o libovolném počtu barev. Je kvalitní i rychlý a umožňuje vyrobit klidně pouze jeden potištěný kus s jedním motivem.
  • Flex fólie – z fólie se vyřízne motiv, který se zažehlí do textilu při vysoké teplotě a působením tlaku. Takový potisk je odolný, hodí se pro jednoduché motivy, třeba na sportovní dresy apod.
  • Sublimace – tiskne se pomocí speciálního inkoustu a páry. Vhodná pro potisk hrnků, polštářů, umělých či směsových tkanin a reklamních předmětů.

různá trika s potisky
Kvalitní potisk na trička, mikiny, zástěry či dětské body dle vašeho vlastního návrhu nabízí . Pokud nevíte a přemýšlíte, co by bylo nejvhodnější, najdete v jejich nabídce spoustu hotových výrobků. Můžete zvolit dárek z vtipně potištěných mikin, triček, hrnků či polštářů. Narozeninové potisky, povolání, rodinná tématika … je opravdu z čeho vybírat. Na své si přijdou milovníci seriálů i piva. V nabídce jsou pánské, dámské i dětské oděvy v různých barvách a velikostech. Teď už jen vybrat či vymyslet ten pravý potisk a získáte originální dárek, kterým zaručeně potěšíte i překvapíte.